İslim Sayın Ortaokulu

Vizyon: Kendi eğitim kültürünü oluşturan akademik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarla adını duyurmuş tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Gelişen teknoloji ve bilim süreçlerinin içerisinde kendisine yer edinmiş,sosyal ve kültürel alanlarda etkin çalışmalar yapan ,öğrencilere akademik başarılarının yanı sıra toplumda saygınlık uyandıran davranışlar kazandırmayı ilke edinmiş,milli ve manevi değerlerimiz doğrultusunda kaliteden ödün vermeyen bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar: 2011 yılı Şiir Yarışması İlçe Birinciliği(Çanakkale Zaferi) 2012 Yılı Şiir Yarışması İlçe İkinciliği(Öğretmenler Günü) 2013 yılı Çam Fıstığı Yetiştirme Gaziantep Birinciliği 2015 Yılı Sağlığım Elimde Birinciliği

Saatler: 08:10 - 14:30
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuz öğrencileri sporun her alanında aktif rol oynamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı Her yıl düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://islimsayinortaokulu.meb.k12.tr